SPF
Banner Image

ŠTO TREBATE ZNATI?

Razvijena u suradnji s dermatolozima, CeraVe je marka hidracijske kreme broj 1 koju preporučuju dermatolozi. Bilo da trebate proizvode za osjetljivu, masnu, aknama sklonu, mješovitu ili normalnu kožu, umirujuću hidracijsku kremu za svoju bebu, imate određene probleme s kožom poput ekcema ili psorijaze ili jednostavno želite hidracijski serum ili kremu za smanjivanje znakova starenja, CeraVe vam može pomoći1.

ČINJENICE O CERAVEU

  • Ukorijenjeni u dermatološkoj znanosti, CeraVeovi su proizvodi formulirani mješavinom triju esencijalnih ceramida (ceramid 1, 3 i 6-II), masnih kiselina i drugih lipida kako bi pomogli obnoviti prirodnu zaštitnu barijeru kože.
  • Naša revolucionarna tehnologija multivezikularne emulzije (MVE) omogućava mnogim našim proizvodima da oslobode hidracijske sastojke tijekom 24 sata kako bi koža bila hidrirana čitav dan.
  • Pristupačnih cijena i dostupni u većini velikih prodajnih mjesta, CeraVeovi proizvodi za njegu kože, koje su odobrili dermatolozi, pristupačna su opcija za one koji žele visokokvalitetne proizvode bez recepta 1 .

Kako bi pomogli obnoviti prirodnu zaštitnu barijeru kože, dermatolozi iz CeraVea 2005. su godine razvili liniju proizvoda za njegu kože koji su obogaćeni mješavinom triju esencijalnih ceramida. Danas, još uvijek ukorijenjeni u dermatološkoj znanosti, naši proizvodi za njegu kože uključuju više od 90 artikala u osam kategorija, kao što su sredstva za čišćenje i hidraciju lica, sredstva za čišćenje i hidraciju tijela, serumi za lice, kreme za zaštitu od sunca te proizvodi za njegu beba. Osim toga, predani smo kontinuiranom razvoju sigurnih, učinkovitih proizvoda za njegu kože utemeljenih na stručnosti dermatologa.

Njega kože koju su odobrili dermatolozi

Osim što je razvijena u suradnji s dermatolozima, CeraVe je i robna marka hidracijske kreme broj 1 koju preporučuju dermatolozi. Sadržavajući tri esencijalna ceramida, koji pomažu obnoviti prirodnu zaštitnu barijeru kože pomoću tehnologije kontinuiranog otpuštanja tih sastojaka za cjelodnevnu hidraciju, CeraVe nudi učinkovite, dermatološke proizvode za njegu svih tipova kože. CeraVe podržavaju organizacije koje se bave područjem njege kože diljem svijeta, a dobio je i više pečata odobrenja od Nacionalne udruge za ekceme nego bilo koja druga robna marka.

Message
Download Chrome