SPF
Gel za kožu sklonu nepravilnostima

Gel za kožu sklonu nepravilnostima

Njega protiv nepravilnosti s 2 % salicilne kiseline BEZ ALKOHOLA KOJI ISUŠUJE KOŽU

Hidratacijski gel protiv nepravilnosti za cijelo lice

CeraVe Gel za kožu sklonu nepravilnostima hidratacijska je dnevna njega protiv nepravilnosti s 2 % salicilne kiseline koja čisti nepravilnosti i pomaže u sprečavanju nastajanja novih. Također pruža nježan piling s alfa- i beta-hidroksi kiselinama (AHA i BHA) koje pomažu u poboljšanju izgleda pora zajedno s umirujućim niacinamidom i ceramidima koji jačaju barijeru. Učinkovita njega protiv nepravilnosti ključna je za očuvanje čistoga i zdravog tena. Salicilna kiselina koristan je sastojak za čišćenje nepravilnosti i sprečavanje njihova nastanka te proizvod koji omogućuje nježan piling kojim se smanjuje broj pora.


Ovaj gel protiv nepravilnosti s alfa- i beta-hidroksi kiselinama (AHA i BHA) ne sadržava ulje i vraća glatkoću i sjaj koži bez oštećenja njezine prirodne barijere i isušivanja. CeraVe je preporučen od strane dermatologa, a naš novi gel za kožu sklonu nepravilnostima lagana je i hidratacijska njega protiv nepavilnosti za cijelo lice koji sadržava glikolne i mliječne alfa-hidroksi kiseline te salicilnu beta-hidroksi kiselinu. Ova blaga, ali djelotvorna formula za piling čisti nepravilnosti, pomaže spriječiti nastanak novih i smanjuje pore te istodobno poboljšava teksturu i glatkoću kože.


Gel za kožu sklonu nepravilnostima ne sadržava ulje i alkohol koji isušuje kožu te blago djeluje na kožu i obnavlja zaštitnu barijeru kože s pomoću tri esencijalna ceramida, umiruje koži niacinamidom, vidljivo pomaže pročistiti kožu nakon tri dana i održava zdravlje kože svakodnevnom upotrebom.

Aktivni sastojci: SALICILNA KISELINA 2 %   Neaktivni sastojci: WATER, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, NIACINAMIDE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, TRIETHYL CITRATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, CHLORPHENESIN, DISODIUM EDTA, HYDROXYPROPYL GUAR, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, BENZOIC ACID

 

Imajte na umu da se popisi sastojaka za proizvode naše marke redovito ažuriraju. Popis sastojaka na ambalaži proizvoda predstavlja popis s najnovijim podacima o sastojcima i na njemu možete provjeriti je li proizvod prikladan za vašu osobnu upotrebu. (Za proizvode koji se pune u trgovini najnoviji popis sastojaka potrebno je zatražiti na lokalnome prodajnom mjestu nakon ponovnog punjenja proizvoda).

 • Glikolne i mliječne kiseline (AHA-i): Pomaže ujednačiti teksturu kože za glađi izgled kože
 • Salicilna kiselina (BHA): Djeluje na nepravilnosti i prodire u pore kako bi pomogla spriječiti nastanak novih
 • Tehnologija MVE: Pruža neprekidnu cjelodnevnu hidraciju
 • Ceramidi: Pomažu obnoviti prirodnu kožnu barijeru
 • Niacinamid: Pomaže umiriti kožu
 • Nekomedogeno
 • Bez ulja, mirisa i parabena
 • Bez alkohola koji isušuje kožu
 • Ispitali dermatolozi
  • Temeljito očistite kožu prije nanošenja ovog proizvoda  
  • Preporučuje se upotreba navečer.  
  • Nanesite tanki sloj na cijelo zahvaćeno područje jedanput do triput dnevno  
  • Budući da može doći do prekomjernog isušivanja kože, najprije nanosite proizvod jedanput dnevno, a zatim ga postupno nanosite dva do tri puta dnevno u slučaju potrebe   
  • Ako dođe do neugodne suhoće ili ljuštenja kože, smanjite primjenu na jedanput dnevno ili svakog drugog dana.  

  Upozorenje o izlaganju suncu: Ovaj proizvod sadržava alfa-hidroksi kiselinu (AHA) koja može povećati osjetljivost vaše kože na sunce, a pogotovo mogućnost pojave opeklina od sunca. Upotrebljavajte sredstvo za zaštitu protiv sunca, nosite zaštitnu odjeću i ograničite izlaganje suncu dok upotrebljavate ovaj proizvod i tjedan dana nakon što prestanete.

  Značajke i dobrobiti proizvoda
  CeraVe's wide range of products allows me to recommend effective and affordable OTC treatments to my patients, as the ingredients will improve their skin without removing the beneficial moisture barrier my patients need
  Dr. Dustin Portela, Board Certified Dermatologist
  Message
  Download Chrome