SPF
Također poznat kao vitamin B3, niacinamid igra važnu ulogu u umirivanju i obnavljanju zaštitne barijere kože. Budući da je važan za zaštitnu barijeru kože, niacinamid se prvi put proučavao 1976. godine i otada je postao popularan kozmetički sastojak u formulama za njegu kože sklone aknama, ekcemima, rozaceji i promjenama boje na koži.

Što je važno znati o niacinamidu?

  • Niacinamid može umiriti kožu, a pokazalo se i da ima antioksidativna svojstva. Osim toga, često se upotrebljava u formulama koje su osmišljene kako bi poboljšale izgled kože na kojoj su prisutne mrlje te druge vidljive znakove štetnih utjecaja iz okoliša.

  • Niacinamid se nalazi u raznim proizvodima za njegu kože, uključujući proizvode za čišćenje, losione i kreme. Jednostavno upotrebljavajte ove proizvode u skladu s uputama. Nježna priroda niacinamida čini ga prikladnim za formule pogodne za osjetljivu kožu.

  • Formule s umirujućim niacinamidom mogu biti prikladne za većinu tipova kože, uključujući osjetljivu kožu i kožu sklonu aknama. Tijelo niacinamid ne proizvodi prirodno pa, da biste iskoristili njegove dobrobiti, morate odabrati proizvode za njegu kože koji su posebno formulirani tako da ga sadržavaju.

Message
Download Chrome