SPF

Često postavljana pitanja

Gdje pronaći CeraVe proizvode i promocije?

 • CeraVe proizvode možete kupiti u odabranim ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama te kod lokalnih online partnera.
 • CeraVe uzorci proizvoda često se distribuiraju prema ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i lokalnim online partnerima koji imaju u ponudi CeraVe asortiman.

Znanost o njezi kože

 • Kožna barijera vanjski je sloj kože. Sastoji se od 50 % ceramida, 25 % kolesterola i 10 – 25 % masnih kiselina. S vremenom iscrpljivanje ceramida može rezultirati gubitkom vlage, suhoćom i pucanjem i/ili upalom i iritacijom uzrokovanom alergenima i toksinima na kožnoj barijeri.
 • Koža prirodno sadrži ceramide koji pomažu zadržati vlažnost, zadržavaju nadražujuće tvari izvan nje i obnavljaju kožnu barijeru. S vremenom se ceramidi iscrpe, što dovodi do suhe, beživotne, nadražene ili ispucale kože. Pravilna uravnoteženost ceramida ključna je za optimalnu funkciju kožne barijere i za prekrasnu kožu zdravog izgleda. Saznajte više o ceramidima
 • Nedostatak ceramida može doprinijeti svakodnevnoj suhoći kože ili, u najtežim slučajevima, kožnim stanjima poput psorijaze i ekcema.

Linija proizvoda CeraVe

 • Naši su proizvodi razvijeni u suradnji s dermatolozima i naša je misija pružiti napredne proizvode za njegu kože koji čine više od same hidratacije površine kože. CeraVe je prvi i jedini brend koji nudi potpunu liniju proizvoda za njegu kože koji sadrže ekskluzivnu kombinaciju triju znanstveno prepoznatih esencijalnih ceramida. CeraVe proizvodi prodiru kroz površinu kože, pune je vlagom i zadržavaju je unutra za zaista dugotrajne rezultate i prekrasnu kožu zdravog izgleda. Pročitajte cijelu priču o CeraVeu ovdje
 • Istraživači u SAD-u udružili su se 2005. godine s vodećim dermatolozima da bi razvili CeraVe – liniju proizvoda za njegu kože osmišljenu za pomoć u obnovi i ojačanju kožne barijere. Stručnjaci su shvatili da kožna barijera ima važnu funkciju u promicanju zdrave kože te da ključne komponente kožne barijere (ceramidi) nedostaju kod problematičnih stanja kože. CeraVe je prvi i jedini brend koji nudi potpunu liniju proizvoda za njegu kože koji sadrže esencijalne ceramide potrebne za zdravu kožu. Ako vas zanimaju informacije o cjelokupnoj liniji proizvoda CeraVe, posjetite stranicu Naši proizvodi ovdje.
 • Ne, CeraVe proizvodi nisu testirani na životinjama.
 • Većina CeraVe proizvoda nekomedogena je, tako da ne začepljuju pore i ne uzrokuju akne. Pogledajte deklaraciju proizvoda ili stranicu proizvoda za više informacija. Niti jedan CeraVe proizvod ne sadrže miris i ne nadražuju.
 • Patentirana tehnologija multivezikularne emulzije (MVE) koja se koristi u CeraVe proizvodima s vremenom polako oslobađa ključne sastojke, omogućujući im upijanje u kožu kako bi je hidratizirali i nahranili, kao i da bi pomogli u obnovi i održavanju prirodne barijere kože. To znači da CeraVe proizvodi nastavljaju raditi na obnovi i održavanju prirodne zaštitne funkcije kožne barijere dugo nakon što ih nanesete, do 24 sata nakon nanošenja.
 • Popis sastojaka za svaki proizvod CeraVe prikazan je na ambalaži ili na stranici tog proizvoda pod karticom „Sastojci”. Ako ste osjetljivi na određeni sastojak ili ste zabrinuti zbog nečeg drugog, predlažemo da se savjetujete sa svojim dermatologom.
 • Proizvodi CeraVe ne nadražuju i ne sadrže mirise. Većina je i nekomedogena. Ako ste osjetljivi na određeni sastojak ili ste zabrinuti zbog nečeg drugog, predlažemo da se savjetujete sa svojim dermatologom.
Message
Download Chrome