SPF
Razvijeno u suradnji s dermatolozima

ČINJENICE O CERAVEU

  • Naši su proizvodi formulirani mješavinom triju esencijalnih ceramida (ceramid 1, 3 i 6-II), masnih kiselina i drugih lipida prisutnih u prirodnoj zaštitnoj barijeri kože.
  • Tehnologija multivezikularne emulzije (MVE) omogućava mnogim našim proizvodima da oslobode hidracijske sastojke tijekom 24 sata.
  • Dostupni u ljekarnama, CeraVeovi proizvodi za njegu kože, koje su odobrili dermatolozi, pristupačna su opcija za one koji žele visokokvalitetne proizvode bez recepta.

Razvijeno u suradnji s dermatolozima od početka

Dermatolozi su imali važnu ulogu u CeraVeovoj priči od samoga našeg početka. Naše je putovanje započelo vizijom postavljanja novog standarda za njegu kože uz stručne savjete vodećih stručnjaka za kožu. Spoznaje dermatologa o njezi kože i njihovo razumijevanje stanja kože sklonoj atopiji, kože sklone aknama ili suhe kože ključni su za oblikovanje naše linije proizvoda. Naša suradnja nadilazi obično savjetovanje jer se radi o čvrstom i trajnom partnerstvu zbog kojeg je svaki CeraVeov proizvod osmišljen zahvaljujući primjeni stručnog znanja i nepokolebljivoj posvećenosti zdravlju kože. Naša obveza suradnje s dermatolozima nije samo dio naše povijesti već i obećanje koje opet iznova pruža svaki naš proizvod.

Razvijeno s trima esencijalnim ceramidima od početka

Ceramidi su temelj CeraVeova pristupa njezi kože. Od samog početka marke svoje proizvode obogaćujemo trima esencijalnim ceramidima nakon što smo prepoznali njihovu ključnu ulogu u očuvanju prirodne zaštitne barijere kože. Trolist ceramida – 1, 3 i 6-II zajedničkim snagama hidriraju kožu i pomažu zadržati neophodnu vlažnost kože. Razvijene u suradnji s dermatolozima, naše jedinstvene formulacije pomažu štititi prirodnu zaštitnu barijeru kože od vanjskih štetnih utjecaja i sprječavaju gubitak vlažnosti.

Razvijeno s tehnologijom postupno oslobađajuće multivezikularne emulzije (MVE) od početka

U srži CeraVeovih inovacija naša je tehnologija multivezikularne emulzije (MVE) kao revolucionarnog sustava oslobađanja koji koristimo od najranijih početaka. Razvijena u suradnji s dermatolozima, tehnologija multivezikularne emulzije (MVE) namijenjena je oslobađanju naše formule obogaćene ceramidima tijekom dužeg razdoblja radi osiguranja dugotrajne hidracije i jačanja kožne barijere. Ovaj mehanizam postupnog oslobađanja koji je uključen u mnoge proizvode iz naše linije omogućava polaganu i kontroliranu apsorpciju sastojaka radi pružanja neprekidne hidracije i pružanja cjelodnevne zaštite kože. Naša obveza ovoj naprednoj tehnologiji naglašava našu predanost razvoju proizvoda za njegu kože koji nude više od trenutnog olakšanja, odnosno donose prednosti za njegu kože temeljene na znanosti.

Message
Download Chrome