SPF
SA krema za zaglađivanje suhe i grube kože

SA krema za zaglađivanje suhe i grube kože

Hidratantna krema TRI ESENCIJALNA CERAMIDA

Krema sa salicilnom kiselinom poboljšava teksturu kože

Krema sa salicilnom kiselinom može djelovati kao piling, omekšati i zagladiti vrlo suhu kožu – od kože na nogama koja se ljušti do izbočina na stražnjoj strani ruku (i sva ostala gruba koža).


Za uklanjanje mrtvih stanica kože i željenu glatku kožu preporučujemo upotrebu kreme za njegu grube kože koja sadržava salicilnu i mliječnu kiselinu za nježni piling, hidracijsku hijaluronsku kiselinu, niacinamid i ceramide koje obnavljaju zaštitnu barijeru kože i sprječavaju gubitak vlažnosti. Hidracijska krema za njegu grube i hrapave kože također može pomoći poboljšati teksturu kože i hidrirati je.


SA krema za zaglađivanje suhe i grube kože CeraVe namijenjena je poboljšanju teksture kože i omekšavanju vrlo suhe kože. Naša krema bez mirisa za njegu grube kože sa salicilnuom, mliječnom i hijaluronskom kiselinom te niacinamid pomaže poboljšati teksturu kože pilingom, hidracijom i umirivanjem kože te obnavlja prirodnu barijeru kože trima esencijalnim ceramidima. Da bi vaša koža ostala hidrirana, krema sa salicilnom kiselinom CeraVe primjenjuje našu patentiranu tehnologiju MVE koja kontinuirano ispušta hidracijske sastojke tijekom 24 sata.

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minerale, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Salicylic Acid, Niacinamide, Cetyl Alcohol, Ammonium Lactate, Behentrimonium Methosulfate, PEG-100 Stearate, Zea Mays Oil/Corn Oil, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Carbomer, Dimethicone, Methylparaben, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholecalciferol, Cholesterol, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Tocopherol, Propylparaben, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phytosphingosine, Xanthan Gum
 
Imajte na umu da se popisi sastojaka za proizvode naše marke redovito ažuriraju. Popis sastojaka na ambalaži proizvoda predstavlja popis s najnovijim podacima o sastojcima i na njemu možete provjeriti je li proizvod prikladan za vašu osobnu upotrebu. 
(Za proizvode koji se pune u trgovini najnoviji popis sastojaka potrebno je zatražiti na lokalnome prodajnom mjestu nakon ponovnog punjenja proizvoda).

  • Hidrira, djeluje kao piling i omekšava suhu, grubu i hrapavu kožu
  • Salicilna i mliječna kiselina nježno uklanjaju mrtve stanice kože
  • Sadržava vitamin D
  • Tehnologija MVE: Ovaj patentirani sustav oslobađanja kontinuirano ispušta hidracijske sastojke za cjelodnevnu hidraciju
  • Ceramidi: Pomažu obnoviti i očuvati prirodnu barijeru kože
  • Hijaluronska kiselina: Pomaže zadržati prirodnu vlažnost kože
  • Niacinamid: Pomaže umiriti kožu
  • Nekomedogena, bez mirisa i bojila 
  • Razvijen u suradnji s dermatolozima
  • Nanesite samo na zahvaćena područja ili prema savjetu liječnika
  • Upotrijebite sredstvo za zaštitu od sunca kako biste ublažili osjetljivost kože na sunce pri upotrebi proizvoda
  • Prestanite upotrebljavati proizvod u slučaju nadraženosti ili osjećaja žarenja
  Upozorenje o izlaganju suncu: Ovaj proizvod sadržava alfa-hidroksi kiselinu (AHA) koja može povećati osjetljivost vaše kože na sunce, a pogotovo mogućnost pojave opeklina od sunca. Upotrebljavajte sredstvo za zaštitu protiv sunca, nosite zaštitnu odjeću i ograničite izlaganje suncu dok upotrebljavate ovaj proizvod i tjedan dana nakon što prestanete

Značajke i dobrobiti proizvoda

Message
Download Chrome