SPF
HIDRATANTNI SERUM S HIJALURONSKOM KISELINOM
HIDRATANTNI SERUM S HIJALURONSKOM KISELINOM
HIDRATANTNI SERUM S HIJALURONSKOM KISELINOM
HIDRATANTNI SERUM S HIJALURONSKOM KISELINOM
HIDRATANTNI SERUM S HIJALURONSKOM KISELINOM
HIDRATANTNI SERUM S HIJALURONSKOM KISELINOM

HIDRATANTNI SERUM S HIJALURONSKOM KISELINOM

ZA NORMALNU DO SUHU KOŽU Tehnologija MVE®

Hijaluronska kiselina snažan je hidratantni sastojak koji se prirodno nalazi u vašoj koži. Međutim, kako starite, njene zalihe se smanjuju, zbog čega ju potrebno nadomjestiti taj sastojak kako biste spriječili suhoću kože. CeraVe hidratantni serum s hijaluronskom kiselinom pomaže vezati vlagu uz površinu vaše kože, zaglađujući ju i pružajući do 24 sata hidracije. S vitaminom B5 i tri osnovna ceramida koji zajedno zadržavaju vlažnost kože i pomažu obnoviti zaštitnu barijeru vaše kože. CeraVe hidratantni serum s hijaluronskom kiselinom vašoj koži pruža prijeko potrebnu vlagu.


Bez obzira na to koristite li ga samog ili u slojevima s drugim serumima i hidratantnim kremama, naš osvježavajući serum za lice u obliku gel-kreme nadoknađuje hidrataciju, obnavlja kožnu barijeru i pruža trenutno glađu i mekšu kožu. Naša patentirana tehnologija MVE sadrži ceramide kako bi se osiguralo da učinkovito dopre unutar kožne barijere i da se postepeno otpušta tijekom vremena. Na taj način potpomaže vašu kožnu barijeru dugo nakon nanošenja.Neposredno nakon korištenja, 90 % ispitanih korisnika složilo se da im je koža bila intenzivno hidratizirana, dok je 98 % ispitanih korisnika reklo da im je koža glađa nakon samo četiri tjedna korištenja.

AQUA / WATER, GLYCERIN, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, DIMETHICONE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, ISOPROPYL MYRISTATE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN

Imajte na umu da se popisi sastojaka za proizvode naše marke redovito ažuriraju. Popis sastojaka na ambalažI proizvoda predstavlja popis s najnovijim podacima o sastojcima I na njemu možete provjeriti je li proizvod prikladan za vašu osobnu upotrebu.

(za proizvode koji se pune u trgovini najnoviji popis sastojaka potrebno je zatražiti na lokalnome prodajnom mjestu nakon ponovnog punjenja proizvoda).

 • Pruža 24-satnu hidrazaciju
 • Može se upotrebljavati samostalno ili u slojevima, prije hidratacijske kreme
 • Hijaluronska kiselina: Pomaže privući hidrataciju na površinu vaše kože i pomaže zadržati vlažnost kože
 • Ceramidi: Pomažu obnoviti i očuvati prirodnu barijeru kože
 • Vitamin B5: Pomaže u obnovi i održanju prirodne kožne barijere
 • Tehnologija MVE: Ovaj patentirani sustav oslobađanja kontinuirano otpušta hidratantne sastojke za cjelodnevnu hidrataciju.
 • Nekomedogen, bez parabena i mirisa.
 • Razvijeno u suradnji s dermatolozima.
 • Svakodnevno ravnomjerno nanesite na lice i vrat.
 • CeraVe hidratantni serum s hijaluronskom kiselinom može se upotrebljavati samostalno ili u slojevima, prije hidratantne kreme.
 • Izbjegavajte područje oko očiju.
 • U slučaju izravnog dodira s očima temeljito isperite vodom.
 • Dobro protresti prije upotrebe.

Karakteristike i prednosti proizvoda

Hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju epidermisa vežući se za vodu, dajući koži punoću i hidrataciju. Hijaluronska kiselina može se dodati mnogim proizvodima za poticanje zdrave barijere vlažnosti kože.
DR. DUSTIN PORTELA, CERTIFICIRANI DERMATOLOG
Message
Download Chrome