SPF

Otkrijte kako njegovati kožu ove zime od glave do pete uz CeraVe

Od pada temperature do snažnog vjetra i centralnog grijanja, vaša koža suočava se s nizom novih izazova u zimskim mjesecima. Možda ćete osjećati da vam je koža osjetljivija nego inače sa suhim dijelovima na čelu i obrazima ili će pak koža na vašem tijelu i rukama više nastradati.

Bez obzira na to s kakvim se problemima vaša koža susreće ove zime, mi smo tu da vam pomognemo uz hidratantnu liniju proizvoda za njegu kože marke CeraVe.

Čišćenje

Barks_japan

Prije svega, koži je preko zime potreban hidratantan i nježan proizvod za čišćenje kako bi se koža pripremila za proizvode koji slijede. Ovaj prvi korak također dodaje prijeko potrebnu hidrataciju da bi se zaštitila kožna barijera od vanjskih štetnih utjecaja.

To je također nužno da bi koža ostala meka i popunjena, što pomaže izgladiti znakove starenja i popuniti površinu kože. Također je vrlo nježan i lagan tako da svi mogu uživati u prednostima njegove snage, bez obzira na tip kože.

CeraVe Hidratantna emulzija za čišćenje lica prikladna je za upotrebu ujutro i ponovno navečer za uklanjanje onečišćenja i nečistoća. Idealna je za zimu jer njena formula sadrži hijaluronsku kiselinu koja zadržava vlagu – to je sastojak koji privlači vlagu na površinu kože i pomaže ju zadržati. MVE tehnologija kontinuiranog oslobađanja sastojaka također kontinuirano pruža koži hranjive tvari tijekom dana i noći, dok ceramidi pomažu očuvati zdravu kožnu barijeru koja je ključna za zadržavanje vlažnosti u koži.

Hidratacija

Barks_japan

Nakon što postavite temelje s hidratantnim emulzijom za čišćenje lica, možete nanijeti zaštitnu hidratantnu kremu na lice da biste zadržali sve ključne lipide. CeraVe hidratatantna njega za lice SPF 25 dnevni je hidratantni losion koji obogaćuje kožu s pomoću tri esencijalna ceramida, hijaluronskom kiselinom i tehnologijom oslobađanja MVE (za kontrolirano otpuštanje hidratantnih sastojaka tijekom 24 sata). Također sadrži i zaštitni faktor SPF 25 za zaštitu kože od štetnog UVA i UVB zračenja.

Barks_japan

Navečer nakon čišćenja nanesite CeraVe PM hidratantnu njegu za lice . Ovaj lagani hidratantni losion posebno je namijenjen za osjetljivu kožu i pruža ugodu suhoj, dehidriranoj koži lica te kontroliranu, dugotrajnu hidrataciju dok spavate. To je upravo ono što vam treba nakon hladnog dana s temperaturama ispod nule.

Tijelo

Međutim, nije samo koža lica ta kojoj nedostaje hidratacije tijekom zime. Često zaboravljamo na tijelo umotano u udobne slojeve zimske odjeće. Neka koža na cijelom vašem tijelu bude meka i glatka uz CeraVe hidratantnu kremu , bogatu kremu koja se brzo upija, a za kojom vaša suha koža žudi. Prikladna je za suhu do vrlo suhu kožu i mogu je upotrebljavati čak i osobe s kožom sklonom ekcemu.

Barks_japan

Ruke

Pranje ruku i niske temperature učinit će vaše ruke suhima, grubima i ponekad čak i ispucalima, tako da ih trebate hidratizirati s pomoću proizvoda poput CeraVe obnavljajuće kreme za ruke . Ova dubinski hidratizirajuća obnavljajuća krema za ruke sadrži esencijalne ceramide za održavanje zaštitne barijere kože i hijaluronsku kiselinu za zadržavanje vlažnosti. Nanesite je svake večeri prije spavanja i tijekom dana nakon pranja ruku prema potrebi.

Barks_japan
Message
Download Chrome